CERTIFIERINGSKURS FÖR HÅLLBAR E-HANDEL

En webbaserad kurs som löper månadsvis under 4 st halvdagar. Kursen leder till en diplomering av kursdeltagaren som påvisat en förbättringar i den egna verksamheten. OBS! Ert företag måste vara medlem i Hållbar E-handel för att du och/eller dina kollegor ska kunna delta på certifieringskursen.

Certifiering

4 kurstillfällen och går igenom:

 • Vad är egentligen hållbarhet?
 • Vad är hållbart företagande inom e-handelsbranschen?
 • Metodik och verktyg
 • Erfarenhet och nätverk
 • Guide för hållbarhetsarbetet i det egna företaget

UTBILDNING VÅREN 2023

Nästa ceritiferingstillfälle startar under våren 2023 och kommer att vara uppdelad på fyra tillfällen. Datum kommer inom kort.

MÅRTEN SJÖLIN - KURSANSVARIG

Utbildningen varvar diskussioner och presentationer kring boken “Resan till hållbar e-handel” som kursansvarige Mårten Sjölin, författare och hållbarhetskonsult har skrivit.

Den tar upp aspekter från marknadsföring till returen och diskuterar det utmaningar och möjligheter som finns inom respektive område.


Ulrika Rosén

Hållbarhetsansvarig, Skyltmax
”Utbildningen har varit otroligt lärorik och boken ”Resan till Hållbar E-handel” är numera min hållbarhetsbibel som guidar mig och Skyltmax i utvecklingen av vårt hållbarhetsarbete.”


Kristina Wärmare

Hållbarhetsansvarig, PR- & kommunikationschef, NetOnNet
”Utbildningen har gett ett vidare perspektiv och flera nya infallsvinklar på hållbarhetsfrågan, vi har efter utbildningen vidgat vårt hållbarhetsarbete och inkluderat fler delar av bolaget där vi kan göra skillnad som inom tillgänglighet.”Matilda Jarbin

COO & Sustainability Manager, Godsinlösen

”För vår del har utbildningen inneburit ökad kunskap inom organisationen. Men certifieringen innebär även en kvalitetsstämpel för våra kunder att vi har kompetens i frågan och arbetar aktivt med att implementera åtgärder för en mer hållbar e-handel.”

Diplomering

Utbildningen leder till en diplomering av kursdeltagaren och för att lycka med diplomeringen så krävs det att kursen leder till förbättringar i den egna verksamheten.

Med tanke på att deltagarna gav 4,4 av 5 möjliga på frågan “Jag har fått nya idéer som jag tar med mig hem” visar att det har gett en effekt även i praktiken vilket är syftet med utbildningen.

Detta får du:


 • Boken “Resan till hållbar e-handel”
 • Fyra intressanta och fullspäckade utbildningstillfällen med presentationer, diskussioner och förkovran
 • Diplomering enligt “Hållbar e-handel” (som kan användas i marknadsföring)
 • En enskild rådgivning ca 30 min med kursledaren kring övningsuppgifterna
 • Praktiska verktyg och case hur jag ska göra när jag kommer hem
 • Ett bra kontaktnät inom e-handel och hållbarhet

Säkra din plats

Certifiering kostar 9 900 SEK exkl. moms /per person. OBS! Ert företag måste vara medlem i Hållbar E-handel för att du och/eller dina kollegor ska kunna delta på certifieringskursen.

Citat av deltagarna från förra omgångens certifieringskurs.

“Jag har absolut fått med mig ideér och verktyg för att lyfta vårt hållbarhetsarbete”

“Det ger mycket att diskutera dessa frågor med andra e-handlare inom olika branscher”

“Bra struktur och tydligt upplägg på denna resa till en hållbar e-handel”