HÅLLBAR E-HANDEL EVENT

Tidigare talare

Karin Bodin

Koncern-vd, Polarbrödsgruppen.
Karin Bodin har arbetat som VD för Polarbrödsgruppen sedan 2016. Innan detta var Karin VD för dotterbolaget Polarbröd mellan åren 2006-2016. Hon är ordförande i företagsnätverket Stegvis samt så utför Karin externa styrelseuppdrag för Umeå Universitet, SBK och DiLuca&DiLuca. Karin debuterade även som sommarvärd i P1 den 28 juni, 2021.

Anna Winde

Head of CSR, NA-KD.
Anna Winde har varit hållbarhetschef på NA-KD sedan oktober 2020. Hon har tidigare jobbat flera år med hållbarhetsfrågor inom transportbranschen.


Charlotta
Szczepanowski

Chef hållbarhet och kvalitet, Coop Sverige. 
Charlotta har jobbat med hållbarhetsfrågor i över 20 år. Hon har jobbat inom många olika branscher såväl nationellt som internationellt. Just nu arbetar hon på Coop som chef för hållbarhet och sitter i Coops företagsledning.

Leilei Tong

Hållbarhetschef, Instabox.
Leilei Tong arbetar idag som hållbarhetschef på Instabox, vilket innefattar ett stort fokus på att operativt driva förändringar och faktiska resultat i verksamheten, både miljömässigt och socialt. Tidigare jobbade hon med utveckling av nya affärsområden som Head of New Ventures på Instabox. Innan Instabox arbetade Leilei med e-handelsleveranser på ett techbolag i Indonesien. Hon har även erfarenhet som managementkonsult i grunden.

Hanna Radoncic

Marknadsansvarig, Best Transport
Hanna arbetar idag som marknadsansvarig på Best Transport, vilket hon har gjort sedan 2018. Hanna kommer att tillsammans Leilei Tong och Anna Winde att delta i paneldebatten ”Frakten i fokus för framtidens hållbara e-handel” den 7 oktober.Gloria Tramontana

Sustainability Manager, Boozt.
Gloria Tramontana arbetar idag som hållbarhetschef på Boozt.com, vilket hon har gjort sedan 2018. Genom att utveckla grundläggande hållbarhetsprinciper till strategier, arbetar Gloria både för kort- och långsiktiga mål.Företag som gör det möjligt

Prenumerera på Hållbar e-handels nyhetsbrev